Cautare

1986 de rezultate pentru "accidente grave cu morti" (2.71 secunde)
- Sunt cazuri obisnuite, medii sau grave ? - Cazurile cele mai grave apar spre sfarsitul epidemiei pentru ca se selecteaza niste mutante ceva mai rezistente. Se transmit interuman si apar forme mai grave, cu encefalite, miocardite, mielite, poliradiculonevrite etc. ... Dar persoanele vaccinat care, totusi, fac gripa, o fac cu virusul B.
Si, cu timpul, resimtim efectele acestei imprudente, si racim din cauza frigului. ... Mai jos, aveti o lista cu efectele frigului:
Cei mai multi arata cu degetul spre tabara adversa, incercand cu disperare sa mute atentia catre presupuse vinovatii ale celor de acolo. Reprezentantul marcant al acestei categorii este fostul premier, care raspunde la toate acuzatiile mai mult sau mai putin indreptatite aratand cu degetul spre cei care il acuza.
Cu ochii iesiti din orbite, fostul fruntas PRM-ist implora cu un glas apocaliptic, dar si usor gatuit de emotia fireasca a declaratiilor menite sa ramana in istorie, ca poporul sa "nu mai manance puii lui Flutur".
Au dreptate insa politistii de la Rutiera cand se plang despre indolenta soferilor care nu dau doi bani pe viata unor semeni de-ai lor, ale caror clipe atarna uneori, in cazurile grave, si de cateva secunde.
Incepand din 1995, el a fost un oaspete obisnuit al televiziunii italiene de stat Rai Due, unde a facut mai multe declaratii cu privire la fenomenul OZN.
Dan Voiculescu iese la rampa cu un nou atac la adresa lui Traian Basescu:
Cu toate ca demersurile pentru organizarea referendumului care vizeaza demiterea sa au inceput inca din luna iulie a acestui an, primarul Tudor a aflat abia la mijlocul lunii octombrie din presa ca i se pregateste ceva.
Atentat la Dumnezei si morti: ... S-au strans lupii laolalta si-au facut o mare haita, si cu totii impreuna:
Avand la baza conflictul devenit sangeros dintre gruparile politice Girondinii si Iacobinii, ingrozitoarea perioada s-a soldat cu zeci de mii de morti. ... Grave confruntari politice Inainte de noiembrie 1793, numai patru la suta din executii se desfasurasera.
Masuri in raport cu atacurile teroriste de la Paris.
Statul Michigan are jumatate din populatia Romaniei si aproape 4.000 de morti de coronavirus. Detroit este centrul epidemiei, una dintre cele mai grave din Statele Unite. ... Intelege frustrarea celor care sunt obligați sa stea acasa din cauza nevoiti de a lupta cu COVID-19.
Adevarul, situatia reala, continua sa fie obiectul unei atente cosmetizari, cu mijloace specifice erei informatice in care traim. Minimalizarea unor situatii grave si de o evidenta covarsitoare pare sa fie modalitatea cea mai convenabila actualilor detinatori ai Puterii.
Intre timp ies la iveala detalii cutremuratoare din ancheta tragediiei cu 7 morti de la Iasi. Soferul care a provocat carnagiul conducea tir-ul cu cartela tahograf a colegului sau, fiul primarului.
Sunt acuzatii grave la adresa medicilor de la Clinica de Ginecologie din Cluj-Napoca dupa ce mai multi bebelusi au murit la cateva zile de la nastere.
O familie si-a pierdut doi copii Din pacate, doi copii, frati, au suferit rani foarte grave, iar medicii de pe ambulanta au incercat in zadar sa ii resusciteze, spre disperarea mamei lor.
A mai fost o doamna, cu sotul si copilul care au fost grav raniti, incercau sa treaca strada. ... Copilul lor, de 4 ani, a fost transportat cu rani grave la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala.
"Aici au loc accidente de mina, pentru ca suntem intr-un oras mineresc. ... Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica ar fi trebuit sa ia legatura cu noi, dar nu au facut-o. ... Personalul medical si infirmierele ar putea fi, de asemenea, redistribuiti pe sectiile cu deficit de personal", a precizat Magheru.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut marti, 24 septembrie 2014, in plenul Senatului, o declaratie politica cu titlul: ... Ca proiectul prezentat este perfectibil era de la sine inteles, dovada in acest sens fiind si promptitudinea cu care initiatorii s-au dovedit receptivi la critici, modificand anumite articole controversate.
Gratie noului sistem, ar putea fi salvate multe vieti omenesti pe strazi, mai ales printre adolescenti, deseori victime ale unor grave accidente rutiere. Cu ajutorul noii pelicule luminoase, ce se aplica pe caroserie, motocicletele sunt vizibile pe timpul noptii.
google-analytics.com